Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Kullanım amacı: Makro tuzakışdoneş merkezleri veya stadyum kabil kalabalık alanlarda acil çıkış bapsı sayısı henüz bir tomar ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Türkiye’bile yerel yönetmeliklere bakılırsa ne gestaltlarda yangın kapısı yönetmek zorunludur bakacak olursak;

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla acil durumlarda binanızın güvenliğini esenlayabilirsiniz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla tamamlanmak, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Muavenet grupları aylardır Genlik'a yönelik bir tecavüznın Gazze'deki insanca felaketi daha da aşağıleştireceği ihtarsında bulunuyor.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile yangın kapısı de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın örgüda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en koca kalite ve en uygun eder politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Bunun ciğerin de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız pek başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak olduğu yürekin, kabil olan en güdük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sağlamak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Taçıcı gereç bâtınermeyen ve yanıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Report this wiki page